сряда, 23 ноември 2011 г.

Помислих си – няма да я забелязвам и тя ще се свие в своята незначителност. До невидимост. Игнор. Помислих и забравих. Тя не съществуваше. Имам си глава, която е пълна с лодки, мечти, жега. Крача си в своя нарисуван свят и ми е добре. Като стане прекалено горещо, си измислям сянка или море, ала никога онова, което забравих. Но тя е толкова лукава, играе моята игра и чака. Търпелива е. Ловджийка. Усетих я твърде късно. Появи се тази сутрин между завивките ми, още в съня ми, настани се между дрехите, зад завесите, в шкафовете, в обувките – навсякъде. зимата.

7 коментара:

Ясмина каза...

..а тя е измислена, за да ни огладнява за следващото лято :*

перилни препарати каза...

Страхотни акварели! Просто нямам думи, особено ми хареса тази с гората и жената с дългите сини коси, замъците също...Браво!

доставка на млечни продукти каза...

Невероятни картини, акварела е много труден за рисуване не е като маслените бои, които се напластяват. Замъците са магически, просто ме пренасят в друга приказна действителност. Харесва ми стила на рисуване :) Личи си, че техниката е индивидуална.

диабетични храни каза...

Картините наистина са невероятни. И на мен ми хареса тези жената. Изглеждат много сюреалистично, особено замъците. Подариха ми пъзел с картина, която много ми напомня точно този стил. Още не съм го наредила, оказа се доста труден, а аз напоследък нямам време... Интересно, че косата на жената е синя. Като някаква фея е.

hotel Batihan каза...

прекрсани картини, много ми харесват, прекрасен стил, акварела ми е любимата техника; несъмнено природата и жената са вечната инспирация за художниците, продължавайте да рисувате и да споделяте тук с всички нас вашите картини, в очакване на нови постове, поздрави и до скоро

hotel Batihan каза...

чудесни са картините, много ме впечатлиха, и на мен определено ми допада стила, съгласна съм че природата и жената са вечните теми, но би било добре да се види и нещо ново поразлично, пожелавам ви много успех в понататъшната работа

туристически агенции каза...

Поздравления за страхотния акварел.Тези замъци ми напомнят за замъците в Румъния или Прага, много добре рисуваш.Не всеки има подобен талант и дарба и не всеки по скоро я развива. В днешно време е трудно да си човек на изкуството поради малката подробност, че ако се занимаваш с това с цел да изкарваш пари не е така добре платена работа.Поздравявам те че си решила да се занимаваш и ти желая голям успех и голяма творческа реализация.Продължавай да споделяш с нас своите шедъоври.